BlitzWolf - simplify your life

BlitzWolf BW-BR7 - Receptor și transmițător de muzică Bluetooth - baterie, autonomie de 80 de metri
BlitzWolf BW-BR7 - Receptor și transmițător de muzică Bluetooth - baterie, autonomie de 80 de metri
324 Lei
NOU

BlitzWolf BW-BR7 - Receptor și transmițător de muzică Bluetooth - baterie, autonomie de 80 de metri

Garanție: 18 luni
Codecuri acceptate: apt HD, apt Latență scăzută, apt, SBC
Cip Bluetooth: CSR8675
Versiune Bluetooth: v5.0
Baterie: 1000mAh
Timpul de lucru: 15-20 ore
Gamă: 80 de metri
Conectori: Micro USB (pentru încărcare), AUX de 3,5 mm, intrare / ieșire SPDIF, RCA
Timp de incarcare: 4,5 ore
Mărimea: 125 * 75 * 17mm
Conținutul pachetului: BlitzWolf® BW-BR7 v5.0 receptor și unitate receptor, cablu optic 10cm, cablu Jack, convertor Jack-RCA, cablu Micro USB
Pe stoc
324 Lei
Descriere

Nu mai trebuie să te gândești la fire dacă vrei să asculți muzică clară și de bună calitate.
Cu acest dispozitiv, puteți conjura un player Bluetooth de la orice dispozitiv cu mufă, optică, intrare / ieșire RCA. De asemenea, poate transmite și primi, doar să schimbe direcția cu comutatorul lateral. Deoarece conexiunea funcționează în ambele direcții, nu există niciun dispozitiv cu care nu ar fi compatibil, astfel încât utilizarea sa este nelimitată. Acceptă o multitudine de codecuri, dacă dispozitivul conectat acceptă și unul, aproape că nu trebuie să ne facem griji cu privire la latență.

 

Ce sunt codecurile?

Este un algoritm de codare audio care a fost creat în anii 1980. Partea de expediere îl înfășoară, partea de primire decomprimă semnalul audio, astfel încât putem trimite de până la patru ori cantitatea de date pe o lățime de bandă dată (care este de 2 Mbit / s în Bluetooth 5.0) (de exemplu, în codecuri apt). Astfel putem reduce întârzierea fără a pierde calitatea.
În prezent, codecurile sunt aproape sinonime cu Bluetooth, care poate fi găsit în computere, smartphone-uri, amplificatoare AV și o serie de alte produse electronice de larg consum.

 

Compatibilitate Bluetooth

Cu cipurile Bluetooth, puteți fi sigur că orice versiune de Bluetooth este compatibilă cu orice versiune de Bluetooth. Desigur, conexiunea se va baza pe versiunea Bluetooth a versiunii inferioare. Acesta este și cazul codecurilor: dacă dispozitivele asociate nu acceptă același codec, vor funcționa împreună fără codecuri, dar în orice caz.

 

De ce sunt atât de bune codecurile dezvoltate de Qualcomm, cum ar fi apt HD, apt Low Latency, apt, SBC prin Bluetooth?

Apt HD (și alte codecuri) este în esență un apt actualizat și îmbunătățit pentru a îmbunătăți calitatea sunetului wireless. Codecul a fost dezvoltat de Qualcomm pentru a răspândi popularitatea crescândă a sunetului Hi-Res. Rata sa de date este deja de 576 kbps.

BlitzWolf BW-BR7 audio receiver

Info produs
Transport:
1
Garancia:
18
Gyártó:
Blitwzolf Airaux
shipping:
18
Adaugă recenzie
Ajutați alți clienți și scrieți feedback despre produs.
Produse similare