BlitzWolf - simplify your life

Blitzwolf® BW-ANC5 - Căști Bluetooth cu anulare activă a zgomotului. HD Bass, 50 de ore de utilizare
Blitzwolf® BW-ANC5 - Căști Bluetooth cu anulare activă a zgomotului. HD Bass, 50 de ore de utilizare
542 Lei
NOU

Blitzwolf® BW-ANC5 - Căști Bluetooth cu anulare activă a zgomotului. HD Bass, 50 de ore de utilizare

Ce înseamnă anularea activă a zgomotului?
Microfonul ANC5 monitorizează zgomotul extern și trimite un semnal cu aceeași frecvență ca zgomotul către căști în același timp, astfel încât acestea să nu fie auzite.
Pe lângă reducerea zgomotului, sunetul standard de calitate Blitzwolf. Bas convingător și fără distorsiuni, înalte strălucitoare cu 50 de ore de ascultare a muzicii.

Garanție: 12 luni
Impedanță: 32Ω
Diametrul difuzorului: 40mm
Volum: ≥90dB
Capacitate: 750mAh
Versiune Bluetooth, cip, codec: 5.0, A2DP / AVRCP / HSP / HFP
Timpul de lucru: 40 - 50 de ore (ANC activat sau oprit)
Gamă: 10 metri
Greutate: 420g
Conținutul pachetului: Blitzwolf BW-ANC5, cablu de încărcare USB tip C, suport pentru căști, cablu jack, convertor de jack Manual de utilizare (engleză)
Pe stoc - livrare: 2 zile
542 Lei
Descriere

Feedforward și Feedback Reducerea activă a zgomotului
Adâncimea de reducere a zgomotului de 35 db nu vă permite să vă faceți griji cu privire la zgomotul cabinei avionului, traficul orașului sau biroul ocupat. Porniți doar butonul ANC și apoi concentrați-vă pe muzică, videoclip și apel.


Mod ambient (transparență)
Folosind tehnologia unică de sunet ambinet, vă permite să auziți împrejurimile. Muzica este redusă și vorbirea este amplificată prin microfoane în aceste căști izolate fonic, astfel încât să puteți comunica cu ușurință cu însoțitoarele de zbor din avion, să discutați cu un partener de antrenament între seturi sau înainte de cursul de yoga fără a vă scoate căștile ANC.


Bas puternic excelent
Proiectat cu drivere dinamice duble de 40 mm pentru o calitate impresionantă a sunetului HD. Basul puternic și profund cu o claritate extraordinară pentru o experiență de ascultare sporită, oferindu-vă o călătorie muzicală fantastică.


Timp lung de service
Bateria premium Li-ion alimentează 40-50 de ore de redare în modul bluetooth. O singură încărcare vă oferă suficientă putere pentru a asculta peste 600 de melodii sau coloana sonoră pentru mai multe zboruri pe distanțe lungi.


Confort ergonomic
Căștile din piele proteică moale, cu căptușeală din spumă cu memorie, se potrivesc perfect peste urechi, în timp ce structura ușoară asigură șederea lor confortabilă în loc de sesiuni de ascultare și muzică.


Detectarea uzurii
Detectarea în ureche face ca muzica dvs. să suspende în momentul în care scoateți un căști, apoi pornește din nou în secunda în care le puneți din nou.

Blitzwolf BW-ANC5 Active Noise canceling headphone

Info produs
Transport:
1
Garancia:
18
Gyártó:
Blitwzolf
shipping:
18
GTIN:
5999571643059
Adaugă recenzie
Ajutați alți clienți și scrieți feedback despre produs.
Produse similare