BlitzWolf - simplify your life

Ceas inteligent Dafit ZL02D - 7 zile de autonomie a bateriei, display HD de 1,28", IP67, gestionare mesaje si apeluri, tensiune arteriala, masurare oxigen din sange + nenumarate functii - Roz
Ceas inteligent Dafit ZL02D - 7 zile de autonomie a bateriei, display HD de 1,28", IP67, gestionare mesaje si apeluri, tensiune arteriala, masurare oxigen din sange + nenumarate functii - Roz
194 Lei

Ceas inteligent Dafit ZL02D - 7 zile de autonomie a bateriei, display HD de 1,28", IP67, gestionare mesaje si apeluri, tensiune arteriala, masurare oxigen din sange + nenumarate functii - Roz

Ceas inteligent Dafit ZL02D cu ecran tactil - 26 de monitoare de sănătate, 5 tipuri de mementouri, 8 tipuri de date sportive, memento de apel și notificare, prognoză meteo, în carcasă impermeabilă IP67, cu aplicație multilingvă.

 

Garanție: 12 luni
Aplicație: Dafit (Android 5.0 & IOS 9.0)
Rezistenta la apa: IP67
Culoare: Roz
Afişa: 1.28 inch 240*240 px
Mărimea: Ø45.5mm x 10mm
Versiunea Bluetooth: BT 5.0
Timp de așteptare: 30 zile
Timp de funcționare: 7 zile
Timp de incarcare: 2 ore
Tip de încărcare: sarcina magnetica
În stoc. Livrare in 2-3 zile.
194 Lei
Descriere

Ecran de 3,25 cm (1,28 inchi) 240 pixeli
Ecranul FTF oferă un unghi larg de vizualizare și o vizibilitate bună. Pe lângă culorile cristaline, afișajul oferă și control tactil.


Notificări
Nu numai că poți primi notificările primite pe telefon în timpul orei, dar le poți și citi și respinge/accepta apelurile primite de la curs.


Timpul bateriei
Bateria poate fi reîncărcată în 2 ore, ceea ce asigură 30 de zile de timp de așteptare.


Setarea luminozității
Reglați luminozitatea la nivelul corespunzător, astfel încât să puteți vedea afișajul clar și clar atât în exterior, cât și în interior. Afișajul este activat când ridicați brațul.


Încărcare
Pentru a menține rezistența la apă, îl puteți umple cu vârfurile de pe spatele ceasului.


Rezistenta la apa IP67
Puteți purta ceasul inteligent pe vreme ploioasă sau chiar în timp ce faceți un duș, dar nu este potrivit pentru înot, scufundări sau baie fierbinte.


Măsurarea ritmului cardiac
Cu ajutorul senzorului optic de precizie și al noului algoritm, îți poți urmări ritmul cardiac în timp real. De asemenea, puteți vizualiza datele măsurate în aplicație.


Nivelul necesar de oxigen din sânge și măsurarea tensiunii arteriale
Măsurați-vă nivelul de oxigen din sânge și tensiunea arterială pentru a vă monitoriza starea de sănătate.


Măsurarea calității somnului
Aparatul creează un grafic nu numai al cantității de somn, ci și al calității acestuia, distingând timpul petrecut în somn profund și superficial, precum și posibilele treziri. Pentru a finaliza datele și a le înregistra în aplicație după trezire cca. are loc într-o oră și jumătate.


Contoare de activitate
Măsurați-vă consumul de calorii, pașii făcuți și kilometrii. Urmăriți-vă activitatea în cele 6 moduri sportive și atingeți-vă obiectivele.

 • Ciclism
 • Drumeții
 • Mers pe jos
 • Alergare
 • Baschet
 • Înot


Mesaje/Notificări
apel, SMS, Facebook, Twitter, Skype, Instagram, WhatsApp, WeChat, Line, KakaoTalk și toate celelalte notificări permise pe telefon, până la primele 20 de caractere, dacă conexiunea Bluetooth este activă.DaFit - aplicația în mai multe limbi
După încărcarea dispozitivului, descărcați aplicația DaFit, activați GPS și Bluetooth pe telefon (nu faceți clic pe opțiunea de conectare oferită de telefon!) și porniți aplicația. În aplicația în limba maghiară, o puteți conecta făcând clic pe elementul de meniu „Căutare dispozitiv” - după ce se face acest lucru, va afișa și ora exactă. Ulterior, veți putea revizui toate rezultatele măsurătorilor din aplicație și, de asemenea, puteți face multe setări de aici.Mai multe trăsături

 • Găsește-ți telefonul folosind ceasul inteligent
 • Verificați prognoza meteo
 • Primiți notificări despre apeluri
 • Sincronizați mesajele din aplicații
 • Controlează-ți camera folosind ceasul
 • Memento de băutură cu apă, control al muzicii

 

Info produs
Transport:
1
Garanție:
12
Producător:
DaFit
shipping:
18
GTIN:
5999571645589
Adaugă recenzie
Ajutați alți clienți și scrieți feedback despre produs.
Produse similare