BlitzWolf - simplify your life

Istoricul BlitzWolf

Misiunea BlitzWolf

BlitzWolf se angajează să ofere utilizatorilor săi un produs premium care să ofere în permanență cea mai recentă tehnologie, la un raport calitate-preț excelent.

BlitzWolf este diferit, obținem întotdeauna mai mult de la BlitzWolf, indiferent de produsul pe care îl alegem. Produsele de calitate BlitzWolf nu sunt comparabile cu produsele care par să ofere performanțe similare, dar sunt de calitate inferioară, acest lucru este clar vizibil în ceea ce privește utilizarea materialului, cunoștințele, ambalarea, într-un cuvânt, produsul în ansamblu.

Povestea BlitzWolf

În 2010, când metoda de încărcare micro USB a început să devină standard pentru toți producătorii, fiecare producător a folosit o tehnologie de încărcare separată care nu s-a schimbat până în prezent.
Văzând aceste probleme, BlitzWolf a dezvoltat tehnologia Power3S și a creat primul său încărcător de desktop cu 5 porturi: 

Până acum, gama BlitzWolf se extinde, acum nu numai că își construiește produsele în jurul încărcării, ci și proiectează produse în domeniul roboticii casnice și al calculelor. Dezvoltăm în mod constant noi soluții, instrumente „inteligente” care ne ușurează viața de zi cu zi.
Pentru activele BlitzWolf, prețul și valoarea sunt echilibrate. În ciuda calității premium și a cunoștințelor despre produs, prețurile BlitzWolf nu sunt rătăcite. BlitzWolf are alte comunicări de marketing scumpe, ambalajul său este simplu, dar exigent, astfel încât să poată oferi calitate premium la prețuri excelente.

„Lupul” în pachet

Ca rezultat al menținerii unui standard ridicat, am câștigat clienți care utilizează produsele BlitzWolf cu mare satisfacție și au răspândit numele BlitzWolf.

Odată ce ați achiziționat un produs Blitzwolf, nu veți alege un alt brand data viitoare!

 


 

Milioane de oameni folosesc produsele BlitzWolf cu satisfacție și răspândesc reputația BlitzWolf.

Aceasta este povestea BlitzWolf, bine ați venit la BlitzWolf, unde tehnologia de ultimă generație este asociată cu cel mai bun preț.

 

Asigurarea calității

Înainte de lansarea produselor, BlitzWolf se asigură că îndeplinesc toate standardele internaționale de siguranță prin teste independente. Tehnologia inteligentă Power3S depășește standardele internaționale și asigură faptul că dispozitivul nu este niciodată supraîncărcat sau încărcat prea repede într-un mod nesigur. Toate accesoriile noastre Apple Lightning au, de asemenea, un MFI certificat Apple pentru o compatibilitate de 100%.

 

 

Asta nu e tot. BlitzWolf efectuează un test funcțional final pe fiecare produs. Inspectați și testați fiecare cablu, încărcător sau alt dispozitiv înainte de ambalare pentru a vă asigura că produsul va funcționa exact așa cum intenționează utilizatorul.

 

Avem grijă de mediuBlitzWolf se angajează să protejeze mediul înconjurător. Se străduiește să își producă produsele cu cele mai mici emisii de carbon posibile. Ambalajul său simplu, dar sofisticat, este realizat din materiale reciclate, fără carton curat și alb.
BlitzWolf nu imprimă manuale detaliate de utilizare, doar pentru dispozitive mai complexe, oferind în schimb un manual de utilizare online, descărcabil. Acest lucru reduce considerabil utilizarea hârtiei și vă permite să accesați documentația oriunde, oricând. Vizitați Centrul nostru de asistență pentru produse pentru toate produsele BlitzWolf.