BlitzWolf - simplify your life

GiiKER Super Blocks - joc de puzzle de potrivire a modelelor. Peste 1000 de provocări și exerciții pentru creier: joc STEM pentru copii și adol
GiiKER Super Blocks - joc de puzzle de potrivire a modelelor. Peste 1000 de provocări și exerciții pentru creier: joc STEM pentru copii și adol
259 Lei
NOU

GiiKER Super Blocks - joc de puzzle de potrivire a modelelor. Peste 1000 de provocări și exerciții pentru creier: joc STEM pentru copii și adol

Urmăriți afișajul și completați punctele evidențiate!
Educație STEM: Ce este STEM și de ce este important pentru noi - și pentru copii?
Jocurile de știință, tehnologie, inginerie și matematică îi ajută pe copii să dezvolte abilități importante în timpul activităților antrenante. Pe lângă dezvoltarea abilităților educaționale, STEM contribuie și la învățare într-un mod distractiv.

Marca GiiKER
Număr de bucați 16
Dimensiunile articolului Lxlxh 18,2 x 11,4 x 2,54 cm
Material ABS
Obiectiv educațional Abilitate de rezolvare a problemelor, Recunoaștere a modelelor, Coordonare mână-ochi, Abilitate de concentrare, Conștientizare spațială, Abilitate de potrivire, Recunoaștere a culorilor, Abilități de planificare Abilități de rezolvare a problemelor, Recunoaștere a modelelor, Coordonare mână-ochi, Abilitate de concentrare, Conștientizare spațială, Abilitate de potrivire, Recunoaștere a culorilor, Planificare aptitudini
Interval de vârstă (Descriere) Vârste peste 6 ani
Nivelul de aptitudine Toate
Formă Dreptunghiular
În stoc. Livrare in 2-3 zile.
259 Lei
Descriere

UMPLU LUMINILE
Scopul acestui joc de puzzle electronic este de a plasa piesele de culoarea corectă în zonele iluminate. Indicatorul din stânga determină ce culori ar trebui să utilizați pentru fiecare provocare.


CONSTRUIREA ABILITĂȚI CRITICE
Acest joc de masă puzzle nu numai că distrează, dar ajută și la dezvoltarea abilităților critice, cum ar fi raționamentul și planificarea. Aceasta este o modalitate excelentă de a-ți provoca copilul și de a-l ajuta să învețe într-un mod distractiv.


PĂSTRAȚI DEPARTE DE ECRAN
Oferă copilului tău o pauză de la dispozitivele electronice. Cu peste 1000 de provocări încorporate, moduri de învățare și provocare, acest puzzle agitat este potrivit pentru toate vârstele.


PORTATĂ PENTRU CĂLĂTORII
O consolă de jocuri portabilă inovatoare de buzunar, perfectă pentru călătorii. Un joc ideal pentru copiii cărora le plac puzzle-urile și jocurile STEM. Distrați-i pe drumuri lungi sau în zilele ploioase.


MARE IDEE DE CADOU
Consultați recenziile noastre și vedeți cât de mult se poate distra copilul dumneavoastră cu Super Blocks! Cadou perfect de sărbători pentru copiii de la 6 ani în sus (Crăciun/Paște/Ziua Copilului). De asemenea, grozav pentru adolescenți, adolescenți, mici genii de toate vârstele. Adu-l la următoarea adunare de familie!

 
Info produs
Transport:
1
Garanție:
12
Producător:
Xiaomi Giiker
product_id:
JKJM001
shipping:
18
GTIN:
6971421890201
Adaugă recenzie
Ajutați alți clienți și scrieți feedback despre produs.
Produse similare