BlitzWolf - simplify your life

Minge rotativă de ameliorare a stresului - aur roz

CaLeQi Desktop Ball Transfer Gyro Iluzie Optică Gadget-uri pentru ameliorarea stresului, Bilă cinetică de jucărie pentru birou pentru ameliorarea stresului, Anti-anxietate, Focus-Concentrare

 

Model CaLeQi
Tip Blochează blocurile
Material Alu
mărimea 53 × 46 mm
Greutate 195g
Stoc epuizat
78 Lei
Descriere

Minge desktop pentru ameliorarea stresului:
Rotiți bila care se învârte, creând o iluzie optică la 360 ° a spiralei care curge continuu. Un efect vizual dinamic vă transformă anxietatea în minte de pace. Păstrați atenția, relaxați corpul. O investiție mică, o rentabilitate mare.


Material durabil:
Mingea cinetică de birou este fabricată din aliaj de aluminiu pentru aviație, având caracteristica de duritate mai puternică și durată de viață mai lungă, mai dură de câteva ori decât cele obișnuite. Nu vă faceți griji să o rupeți.


Proiectare orientată către client:
Îmbunătățiți mingea noastră de jucărie fidget pe baza sondajului efectuat de clienți. O canelură în formă de helix măcinată pentru a garanta o rotire lină și silențioasă, nu va deranja pe nimeni în jur. Covor anti-alunecare în partea de jos, pentru a preveni căderea în jos.


Ușor de jucat cu el:
Puneți-l pe orice suprafață plană, cum ar fi biroul, podeaua, partea din spate a mâinii, apoi rotiți-l doar, rotind timp de aproximativ 2-3 minute, cu un rezultat uimitor: reduceți stresul fără să vă distrageți atenția, uitați de supărarea dvs.


Un cadou perfect:
Nu numai un design pentru creatori, gânditori, lucrători de birou pentru a reduce stresul, ci și un cadou pentru copii pentru a-i ajuta să se concentreze. Mai mult, un decor frumos în biroul tău.

 

Info produs
Transport:
1
Garanție:
12
Producător:
CaLeQi
shipping:
18
Adaugă recenzie
Ajutați alți clienți și scrieți feedback despre produs.
Produse similare