BlitzWolf - simplify your life

RSH® OP003 - Priză inteligentă de exterior, 230 V cu aplicație / control vocal - IP44, 16A, contor de consum încorporat, integrare Google Nest, Amazon Echo și IFTTT
RSH® OP003 - Priză inteligentă de exterior, 230 V cu aplicație / control vocal - IP44, 16A, contor de consum încorporat, integrare Google Nest, Amazon Echo și IFTTT
129 Lei
NOU

RSH® OP003 - Priză inteligentă de exterior, 230 V cu aplicație / control vocal - IP44, 16A, contor de consum încorporat, integrare Google Nest, Amazon Echo și IFTTT

Controlați, programați sau setați automatizări folosind telefonul cu priza inteligentă RSH® OP003. De oriunde, prin internet.
Dispozitivele cu o putere de 3680 Wați pot fi controlate cu acesta, iar consumul poate fi chiar monitorizat cu aplicația!

 

Garantie: 24 de luni
Contor de consum: Da, în aplicație
Capacitate de incarcare: 3680W
Rezistenta la apa: IP44
Culoare: Negru - verde
Material: ABS + silicon VMQ
Tensiune și curent de intrare 110 - 240V x 16 Amperi
Tipul conexiunii: WiFi, fără HUB, direct către Aplicație
Control vocal: Google Nest, Amazon Alexa
Aplicații și platforme acceptate: APP BlitzWolf / Tuya / Smart Life; Android / Apple IOS
Temperatura de Operare: -10℃ până la 50℃
Certificate: CE/RoSH
Mărimea produsului: 56 x 56 x 83 mm
Greutate: 300 g


Marca RSH este specializata in productia de senzori, incarcatoare, dispozitive electronice si produse SMART Home din 2007. Calitate de incredere, livrata cu o garantie de 24 de luni.

În stoc. Livrare in 2-3 zile lucratoare
129 Lei
Descriere

Priză de exterior Wi-Fi inteligentă, fără fir de la RSH. Cu această priză inteligentă, puteți porni și opri toate dispozitivele electrice direct de pe telefon. Asta nu este tot: puteți seta un temporizator sau puteți activa sau opri priza inteligentă RSH® OP003 atunci când o valoare a celuilalt dispozitiv inteligent se modifică.
Întrerupătorul poate fi plasat în orice priză externă cu un curent maxim de 16A.

 


Aplicație condusă
Telecomanda poate fi folosită direct în telefonul mobil.


Instalare usoara
3 pași simpli


Complet compatibil cu Alexa și Google Assistant
Dacă, ca și nouă, vă plac soluțiile inteligente care ușurează viața de zi cu zi, această priză inteligentă este un plus grozav pentru casa dumneavoastră. Comutatorul Wifi este pe deplin compatibil cu Alexa și Google Assistant (Google Nest)


Faceți dispozitivul dvs. un dispozitiv inteligent
Cu aplicația BlitzWolf / Tuya / Smart Life Smart, puteți seta programe automate pentru a porni și opri lucruri precum lumini, prize inteligente și camere.


Instalare usoara
Această priză inteligentă pentru exterior RSH® este extrem de ușor de instalat! Tot ce aveți nevoie este o priză, Wi-Fi și aplicația gratuită BlitzWolf / Tuya / Smart Life. Uitați de echipamentele electrice, hub-uri sau gateway-uri consumatoare de timp, cu BlitzWolf / Tuya / Smart Life Smart Home este foarte ușor!


Control total asupra aplicației
Descărcați aplicația BlitzWolf / Tuya / Smart Life Smart și experimentați libertatea unei case inteligente. Controlați iluminatul, camerele, prizele inteligente și alarmele de fum. Reduceți consumul de energie, preveniți spargerile și incendiile sau hrăniți-vă pisica - totul de pe telefonul mobil, tabletă sau laptop.Instalați priza inteligentă RSH® Smart de 230 volți în câțiva pași simpli:

- Descărcați una dintre aplicațiile: Tuya / Samart Life / BlitzWolf pentru Android sau IOS și înregistrați-vă!
- Adăugați dispozitiv:

- Setarea unui program, pornire/oprire sau automatizare:- Măsurați consumul dispozitivului dvs.:

 

Info produs
Transport:
1
Garanție:
24
Producător:
RSH
shipping:
18
GTIN:
5999571644889
Adaugă recenzie
Ajutați alți clienți și scrieți feedback despre produs.
Produse similare