BlitzWolf - simplify your life

RSH® RV05 - Supapă termostatică inteligentă pentru radiator. 1 an de utilizare a bateriei, alarmă fereastră deschisă, nenumărate procese și setări automate, adaptor Danfoss.
RSH® RV05 - Supapă termostatică inteligentă pentru radiator. 1 an de utilizare a bateriei, alarmă fereastră deschisă, nenumărate procese și setări automate, adaptor Danfoss.
194 Lei
NOU

RSH® RV05 - Supapă termostatică inteligentă pentru radiator. 1 an de utilizare a bateriei, alarmă fereastră deschisă, nenumărate procese și setări automate, adaptor Danfoss.

Du-ți sistemul de încălzire cu radiator la un nou nivel cu vana termostatică inteligentă pentru radiator RSH® RV05. Poate fi folosit și cu supape de radiator de dimensiuni M30 și M28 (standard Danfoss). Bateria durează mai mult de un an și vă puteți automatiza și ajusta literalmente toate nevoile legate de încălzire folosind aplicația Blitzwolf / Tuya Smart / Smart Life - prin Internet.

Atenţie! Poate fi conectat doar la un gateway ZigBee de la unul dintre producători (de ex. TUYA ZIGBEE 3.0 - SGWG-001)!

Garantie: 18 luni
Culoare: alb
Afişa: LED-uri
Compatibilitate: Android și IOS
Aplicație compatibilă: Blitzwolf / Tuya Smart / Smart Life
Rețele wireless acceptate: 2,4 GHz
Standard: ZigBee
Interval de temperatură de funcționare: -10℃ până la 40℃
Interval de temperatură reglabil: 5℃ până la 30℃
Rezistenta la apa: În interior, IP20
Interval de operare: 50 m
Mărimea: Φ55,3 x 98,3 mm
Greutate: 190 g
Sursa de putere: 2x 1,5 V LR6/mignon/AA
Durata de viata a bateriei: Mai mult de 1 an
Standard de conformitate: CE/ROHS
Continutul pachetului: - Supapă inteligentă pentru radiator RSH RV5 ZigBee
- adaptor Danfoss
- șurub
- Ghid de utilizare
În stoc. Livrare in 2-3 zile lucratoare
194 Lei
Descriere

1. Supapă de radiator SMART cu afișaj LCD bazat pe Tuya ZigBee Gateway
Supapa radiatorului are un afișaj LCD, astfel încât să puteți monitoriza temperatura și starea supapei nu numai în aplicație, ci și pe supapă. Dacă îl conectați la sistem, acesta poate porni centrala, astfel încât nu numai că închide sau deschide robinetul radiatorului dat, dar poate funcționa și împreună cu centrala. Este o supapă cu autoreglare care se instalează pe radiatorul sistemului de încălzire cu apă caldă și reglează temperatura încăperii prin modificarea debitului de apă caldă.


2. Operare prin Tuya ZigBee Wireless Gateway
45 de dispozitive pot fi conectate la 1 hub wireless ZigBee cu o rază de acțiune de 100 de metri, astfel încât să puteți conecta supapele radiatorului la multe alte produse inteligente ZigBee, realizând astfel conexiunea completă a dispozitivelor dvs. inteligente de acasă. Doar adăugați gateway-ul în aplicație, apoi adăugați RSH RV05 Smart Radiator Valve la gateway-ul din aplicație.


3. Program programabil cu opțiune de programare săptămânală
Suporta setarea manuala cu program de 5+2,6+1 si 7 zile pe saptamana cu 6 optiuni, oferind confort maxim pentru diferite situatii si setarea unui program personalizat pentru temperatura casei. Modul vacanță, modul automat, modul boost sunt disponibile. Alegeți o zi de lucru și o zi de odihnă conform propriilor idei.


4. Controlează-ți robinetul inteligent al radiatorului cu vocea ta
Acceptă controlul de la distanță APP prin intermediul smartphone-ului și controlul vocal hands-free de Alexa și Google Assistant după conectarea cu succes a supapei la BlitzWolf / Tuya / Smart Life printr-un gateway wireless Tuya ZigBee


5. Deschideți detectarea ferestrei
Dacă temperatura camerei scade brusc sub o valoare setată, supapa se închide timp de 15 minute. După aceea, când temperatura camerei este încă mai mică decât valoarea de prag, acesta menține acest mod. În plus, are un afișaj digital al temperaturii ușor de citit în grade Celsius.

Instalați supapa radiatorului RSH® ZigBee RV05 SMART în câțiva pași simpli

1. Descărcați aplicația Blitzwolf / Smartlife / Tuya pe telefonul dvs., fie că este Android sau IOS, și instalați-vă ZigBee Gateway, de ex. aceasta: TUYA ZIGBEE 3.0 - SGWG-001
2. Apăsați butonul de resetare de pe dispozitiv.
3. Deschideți gateway-ul și apăsați butonul „Add sub device” și selectați dispozitivul.
4. Atingeți butonul „Confirmare”.
5. Selectați și introduceți parola rețelei wireless de acasă.
6. Așteptați câteva secunde.
7. Apăsați butonul „Done”, cronometrați-l după cum este necesar sau creați reguli astfel încât să funcționeze cu celelalte dispozitive ale dvs.

 

Info produs
Transport:
1
Garanție:
18
Producător:
RSH
product_id:
RV05
shipping:
18
GTIN:
5999571644919
Produse suplimentare
Adaugă recenzie
Ajutați alți clienți și scrieți feedback despre produs.
Produse similare