BlitzWolf - simplify your life

RSH® SB01 WiFi - Comutator SMART cu 1 direcție - Control aplicație, sincronizare, instrucțiuni vocale. Integrare Amazon Echo, Google Home și IFTTT
RSH® SB01 WiFi - Comutator SMART cu 1 direcție - Control aplicație, sincronizare, instrucțiuni vocale. Integrare Amazon Echo, Google Home și IFTTT
58 Lei
NOU

RSH® SB01 WiFi - Comutator SMART cu 1 direcție - Control aplicație, sincronizare, instrucțiuni vocale. Integrare Amazon Echo, Google Home și IFTTT

1 canal - 1 intrare permanentă și 1 ieșire controlabilă/comutabilă. Poate fi conectat la o rețea WiFi directă, nu este necesar niciun Gateway.

Controlați orice dispozitiv electric folosind telefonul sau vocea, oferiți instrucțiuni automate cu comutatorul inteligent RSH® SB0x. De oriunde, prin internet. Dimensiuni foarte mici, se potrivește chiar și în spatele întrerupătorului de perete.

garanție 24 de luni
Platforme acceptate Android / Apple, IOS
Aplicații acceptate BlitzWolf / Tuya SMART / Smart Life
Intrare AC110~230V 50/60Hz
Ieșire 1x
incarcatura maxima 10A / 2300W
Tip Wifi 2.4G Wi-Fi
Tipul conexiunii WiFi
Material ABS
Evaluare IP IP20
Temperatura de Operare -10 ℃ ~ 40 ℃
Mărimea produsului 39.2*39.2*18mm
Conținutul pachetului RSH® SB01 WiFi Smart controller

Comutatoare suplimentare:

Comutator SMART 2 canale - RSH-SB02-WiFi
Comutator SMART 3 canale - RSH-SB03-WiFi
Comutator SMART pe 4 canale - RSH-SB04-WiFi

Marca RSH este specializata in productia de senzori, incarcatoare, dispozitive electronice si produse SMART Home din 2007. Calitate de incredere, livrata cu garantie de 24 de luni.

În stoc. Livrare in 2-3 zile.
58 Lei
Descriere

Automatizați dispozitivele electrice ale casei dvs. cu controlerul inteligent RSH® SB0x!Vă oferă mai mult decât o telecomandă, deoarece îi puteți personaliza funcționarea pe baza datelor descărcate de pe Internet: de ex. putem seta poziția dispozitivului nostru electric pentru răsăritul sau apusul soarelui, ținând cont de temperatura exterioară locală, viteza vântului, puterea soarelui plus starea curentă a altor dispozitive inteligente etc.

Integrată în Google Home, aplicația poate fi controlată și prin voce.

Se poate observa că, folosind aceste date, obținem mai mult decât un simplu controler. . .Dimensiune mini
Mini corp de 39,2*39,2*18mm care se potrivește în majoritatea cutiilor de montare pe perete.
Nu este doar mic, ci și puternic. poate fi folosit pentru majoritatea aparatelor electrocasnice și iluminatului, deoarece poate fi încărcat până la 10 Amperi (2300W).


Suport pentru control în două sensuri
Acest controler inteligent poate fi folosit pentru vechiul comutator de control bidirecțional. Mai ales că puteți controla în continuare vechiul comutator manual după instalare.


Telecomanda aplicației
Controlați de la distanță iluminatul sau electrocasnicele prin una dintre aplicațiile BliztWolf / Tuya / Smart Life de oriunde și oricând.


Control vocal
Comutatorul Wifi DIY funcționează cu Alexa și Google Home Assistant, astfel încât să puteți controla convenabil dispozitivele cu comenzi vocale simple atunci când sunteți în deplasare.


Programați un cronometru
Creați programe pentru a porni și opri automat electrocasnicele sau iluminatul. Ajută la economisirea energiei și a facturii electrice.


Setarea stării releului
Nu vă faceți niciodată griji cu privire la o întrerupere a curentului, deoarece puteți seta acest controler inteligent să se reseteze atunci când repornește alimentarea.


Controlul grupului
Setați toate comutatoarele inteligente într-un singur grup cu BliztWolf / Tuya / Smart Life. Puteți apoi porni/stinge toate aparatele sau luminile de pe smartphone-ul dvs. cu un singur clic.


Scenă inteligentă
Creați-vă propria scenă pentru a porni/opri aparatele electrocasnice în funcție de modul de pornire, modul de acasă, temperatură, umiditate sau alte condiții de mediu.
Instalați controlerul inteligent RSH® SB01 în 6 pași simpli

1. Descărcați una dintre aplicațiile BlitzWolf / Tuya / Smart Life pe telefonul dvs., fie că este Android sau IOS, și selectați butonul „Adăugați dispozitive” din colțul din dreapta sus.
2. Conectați și alimentați SB0x.
3. Apăsați și mențineți apăsat comutatorul de resetare de pe RSH® SB0x timp de 5 secunde (LED-ul începe să clipească rapid)
4. Selectați și introduceți parola rețelei wireless de acasă.
5. Redenumiți dispozitivul dacă aveți mai multe gadgeturi inteligente pentru casă, astfel încât să îl puteți recunoaște cu ușurință.
6. Apăsați butonul „Terminat” și programați-l în funcție de nevoile dvs. sau creați reguli astfel încât să funcționeze cu celelalte dispozitive ale dvs.Funcționează și cu Google Assistant și Amazon Alexa. Iată o prezentare Google Smart Home:

 

Info produs
Transport:
1
Garanție:
24
Producător:
RSH
shipping:
18
GTIN:
5999571645688
Adaugă recenzie
Ajutați alți clienți și scrieți feedback despre produs.
Produse similare